لمسه کاری چیست

اگر مدتی را در دنیای مبلمان سپری کرده باشید، حتما اصطلاح لمسه کاری یا لمسه کوبی مبل به گوشتان خورده است. اما شاید به این اصطلاح آشنا نباشید و از خود بپرسید که که لمسه کاری چیست و از آن به چه منظوری استفاده می‌شود؟ که ممکن است بیشتر برای دیوارهای خانه، اتاق خواب، پشت در اتاق ها استفاده شود تا یک زیبایی خاص به خانه شما بدهد پس با ما در این مقاله همراه باشید تا بیشتر درباره لمسه کاری و کاربرد های آن بدانید.

لمسه کاری چیست؟ و چه کاربردی دارد؟

مطمئنا همه‌ی شما تا کنون مبلمانی که لمسه کاری شده باشد را دیده اید ولی با این اصطلاح آشنا نبوده‌اید. زمانی که صحبت از لمسه کاری میشود، یعنی به پارچه طوری فرم دهیم که برجستگی و فرورفتگی هایی با ریتم خاص و منظم در آن ایجاد شود. بیشتر اوقات شکل نهایی که روی پارچه‌ی مبل ایجاد می‌شود لوزی مانند است. این فرورفتگی ها معمولا توسط دوخت دکمه بر روی پارچه ایجاد می‌شود. حالت رایج تر لمسه کاری، آن است که بر روی چرم انجام شود ولی همچین مسئله‌ای در مورد همه‌ی مبل ها صادق نیست و از پارچه هم برای لمسه کاری استفاده می‌شود. گاهی اوقات میتوانید لمسه کاری های ظریفی را برو روی مبل های راحتی پارچه‌ای ببینید.

لمسه کاری چیست

کاربرد لمسه دوزی چیست؟

لمسه کاری بیشتر در مبل چستر کاربرد دارد. ولی این گونه نیست که تنها در این مبلمان از لمسه کاری استفاده شود. طرحی که این روزها به شدت محبوب شده است، لمسه کاری نمای پشت تختخواب است که جلوه‌ای بسیار زیبا و دیدنی دارد. لمسه کاری برای خود تخت به این صورت است که قسمت هایی از تخت که جنس پارچه و یا چرم دارند را برای زیبایی و جلوه‌ی بیشتر، لمسه کوبی می‌کنند.

لمسه دوزی

لمسه کاری به چند صورت امکان پذیر است؟

لمسه کاری به دو صورت بر روی مبلمان انجام می‌شود. اول از همه لمسه کاری با دستگاه است که اول از همه بسیار مقرون به صرفه تر از لمسه کاری با دست است و ارزان تر می‌شود. این نوع لمسه کاری دارای عمق کمتر بوده و بسیار سطحی است و کیفیت آن به هیچ عنوان قابل مقایسه با لمسه کاری توسط انسان نیست. در مقابل لمسه کاری با دست بسیار ارزشمند تر، عمیق تر و زیباتر است ولی از لمسه کاری با دستگاه هزینه‌ی بیشتری دارد.

لمسه کاری مبل

لمسه دوزی به چه شیوه‌ای انجام می‌شود؟

نه تنها مبلمان، بلکه لمسه کاری در قسمت های مختلف سرویس خواب مثل پشتی مبل یا نمای پشتی تخت و یا حتی دیوار نیز انجام می‌شود. پس به خطر این که روال و رویه‌ی کار یکی بوده، فرق ندارد که برای چه امری انجام می‌شود.پس از نصب چوب و نشانه گذاری قسمت های درست با دریل آن را سوراخ میکنند. سپس دولایه فوم روی آن میچسبانند و آن ها را نیز سوراخ کرده و بعد از این که کار سوراخ کردن به پایان رسید، پارچه را روی آن میچسبانند و از زیبایی آن لذت می‌برند.

بر روی مبل های چسترفیلد نیز از لمسه دوزی ممکن است استفاده شود و این مبل ها ظاهری به شکل لمسه دوزی دارند.

لمسه کاری دیوار چه مزایا و معایبی دارد؟

اولین نکته‌ی مثبت این کار، این است که باعث عایق در برابر صوت می‌شود. اگر دقت کرده باشید، بیشتر استدیو های ضبط صدا دارای دیوار های لمسه کاری شده هستند. این لمسه کاری ها در صورتی که چرم باشند، قابل شست و شو هستند و انعطاف پذیری خاصی دارند اگر عیب یا ترکی در دیوار باشد آن را میپوشانند. ولی اگر از آن ها مراقبت نکنید به راحتی پاره می‌شوند و قابل ترمیم نیستند. نکته‌ی منفی دیگر نیز درمورد آن ها میتوان به قابلیت آتش گیری بالای آن اشاره کرد.

نکته‌ای که باید در نظر داشته باشید این است که لمسه کاری اصولا روی پارچه هایی انجام می‌شود که جنس بسیار خوبی دارند. پس قیمت سرویس خواب یا مبلمانی که لمسه کاری شده با اینکه بالاتر از بقیه است ولی شما می‌توانید از هزینه‌ای که برای آن میکنید اطمینان خاطر داشته باشید چون قطعا از متریال با کیفیتی استفاده شده است.

کاربرد لمسه

در آخر

فروشگاه ساردین چوب با چند دهه تجربه در زمینه ساخت مبلمان و دکوراسیون، مبل چستر، مبل ال و میز کنسول و… افتخار خدمت رسانی به همه هم میهنان در سرتاسر کشور را دارا می باشد که اولین اولویت خود را خرید آسان با پایین ترین قیمت نسبت به کیفیتی که دارد همراه با خرید مستقیم از تولیدی به صورت آنلاین و حضوری برای همگان و جلب رضایت مشتری قرار داده است، همراه با پشتیبانی آنلاین ۲۴ ساعته برای پاسخ دادن به سوالات شما عزیزان.

تماس با ساردین چوب